Candidati

Sunteti in cautarea unui loc de munca in strainatate?
Doriti sa il schimbati pe cel care il aveti ?
Poate din diverse motive, ati intrerupt sirul sezoanelor iar acum doriti sa reincepeti?
Sau poate doriti un anume loc de munca intr-o anumita zona?

Agentia Eurosprint va poate ajuta!

Avantajele colaborarii cu noi sunt:

Consultanta profesionala si personalizata gratuita, in ceea ce priveste locul de munca care vi s-ar potrivi, intocmirea CV-ului in asa fel incat sa scoatem in relief punctele tari ale profilului dumneavoastra, pe care ulterior sa il prezentam potentialilor angajatori .
Va oferim cursuri gratuite de invatare a limbii italiene , precum si instruirea teoretica sau chiar practica in ceea ce priveste munca in hotel (in cazul in care mergeti pentru prima data).
Va oferim sprijin si asistenta la sosire in tara de destinatie, pentru obtinerea codicelui fiscal italian la ‘Agentia delle Entrate’ (echivalentul CNP-ului romanesc), precum si achizitionarea cartelei telefonice cu numar italian, pentru a comunica cu cei de acasa si cu noi.
Va oferim servicii de transport de cea mai buna calitate, pentru a va deplasa inspre si de la locul de munca .
Va cautam un loc de munca, care sa fie in concordanta cu pregatirea, aptitudinile si calitatile pe care le aveti, dar in acelasi timp tinand cont si de dorintele si asteptarile pe care le aveti.
Va asistam , va sustinem si chiar va incurajam pe toata durata derularii contractului de munca in Italia. Disponibilitatea noastra este 24/24h, iar numarul de urgenta este 0040 740 083 905.
Toate intrebaririle si nelamuririle pe care le aveti legate de locul de munca, le veti putea discuta direct sau telefonic cu angajatorul sau cu un reprezentant al sau, inaintea plecarii in Italia.

Prin urmare oferim un serviciu de mediere privat , sigur si eficient.
Inscrie-te acum!

Trimite cv-ul tau insotit de o fotografie in picioare acum, la adresa noastra de email info@eurosprint.ro , sau completeaza acest formular: